Sporten op Bermuda

06-03-2015 | 2014 - 2015

De afgelopen maand hebben we niet veel aan sport kunnen doen, vandaar dat er op Bermuda een idee ontstond om een sportles te geven. Een leuk initiatief, maar docent Thijs had bedacht te gaan hardlopen. Vrijwel alle leerlingen zagen snel in dat dat erg onhandig zou zijn aangezien 33 leerlingen nooit hetzelfde tempo aan zouden kunnen houden. Dus we hebben zelf het initiatief genomen om iets anders te bedenken. We hadden voor een ander moment al kaartjes gemaakt voor levend stratego. Dus ons plan voor de sportles was: hardlopen naar het strand waar we dag ervoor al hadden gezwommen, hier levend stratego in combinatie met ‘capture the flag’ te spelen en dan weer terug hard te lopen. En dat was ook wat we gingen doen.

We vertrokken richting het strand maar onderweg kwamen we langs een oud fort! Met kanonnen en alles er nog bij. Het zag er super gaaf uit en we hadden besloten dat we hier ons spel gingen spelen! Beide teams verstopten hun vlag en verdeelden de kaartjes. Eenmaal begonnen was het eigenlijk een grote chaos, mensen renden achter elkaar aan, mensen zochten naar de vlaggen, mensen zaten verstopt in een van de torens van het fort enz.. Het was echt super leuk. Jammer dat we na minder dan een uur wel weer moesten stoppen maar het was een prima ‘sportles’.

Groetjes,
Jeroen