Temperatuursverandering

05-03-2015 | 2014 - 2015

Van de een op de andere dag is het gebeurd: het is koud geworden. Rara hoe kan dat? Wij zijn terug aan het varen naar Nederland! De ene dag liepen we nog in een korte broek en een hemdje en toen opeens kon het niet meer. Kippenvel kwam tevoorschijn. We slapen eindelijk weer onder warme dekens. Amber heeft zelfs met sokken geslapen. Tijdens de wacht hebben we zeilpakken aan en lijden we kou, vooral door de wind. ’s Avonds is het nog kouder dan overdag. De truien en warme sokken zijn uit ons vakje gekomen. Ik heb speciaal voor de komende koude tijd een trui gekocht op Bermuda. We zijn benieuwd hoe koud het nog gaat worden onderweg naar Nederland. We hopen dat het onderweg nog gaat sneeuwen, en dat we kunnen schaatsen op de Noordzee.

Groetjes,
Amber, Fleur en Marilotte