Een nieuwe docent aan boord

14-02-2015 | 2014 - 2015

Het was heel spannend en een groot mysterie aan boord… wie zou het zijn, hoe oud zou hij/zij zijn, hoe zal hij/zij eruit zien, of het aardig zou zijn en of het cool zou zijn. We kregen te horen dat het een wat oudere man was en Huub heette. Huub huub barbatruuk. We wisten nu het geslacht, ongeveer de leeftijd en de naam, maar hoe hij eruit zag was nog steeds een grote vraag. Waarover het eigen reis groepje, waar ik overigens in zat, goed over na aan het denken en discussiëren was.

We hebben er een wedstrijd van gemaakt. Iedereen uit het eigen reis groepje heeft hem getekend, hoe ze dachten dat hij eruit zou zien. Het is nog niet besloten wie er gewonnen heeft. Niemand is het met me eens maar ik denk dat ik gewonnen heb; een kleine dikke Mexicaan met een sombrero. Huub is de jury en zal snel beslissen wie er heeft gewonnen.

Huub had niet veel tijd om een beetje te wennen aan het schip. Hij kwam in de avond aan en de volgende ochtend was het begin van de eigen reis!! Hierna is de vraag of hij cool zou zijn wel direct beantwoord. JA!

Selin