In slaap vallen tijdens een schooldag

09-02-2015 | 2014 - 2015

Om 17:40 drong het tot ons door: we waren moe. We dachten, we zijn klaar met onze dagplanning, dus we kunnen vast eventjes op bed gaan liggen. Dit draaide uit op iets anders: we vielen namelijk in slaap… Om 18:00 kwam leraar Thijs onze hut in, omdat niet iedereen bij de clearing was. Hij was een beetje teleurgesteld in ons.

Tijdens de clearing moesten we hiervoor uitkomen. Het begon al bij mij: Fleur, wat ging er niet goed bij jou? Ik kon eromheen draaien, maar iedereen wist het allang helaas: in slaap vallen op een schooldag is een echt een dikke min. Nu hebben we een nieuw project gecreeërd om onze motivatie te laten zien: we hebben een minnetjes-tafel gemaakt. Goed idee hé. Nu kunnen we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren. En natuurlijk opletten dat niemand in slaap valt…

Groetjes
Amber en Fleur