Oud & Nieuw op Aruba

31-12-2014 | 2014 - 2015

Oud & Nieuw op Aruba was zeker heel speciaal! Terwijl iedereen in Nederland in de kou buiten naar het vuurwerk stond te kijken, genoten wij hier op Aruba van onze eigen gemaakt oliebollen en lekkere hapjes. Op oudejaarsdag hadden we een dagje vrij en zijn we lekker de stad in geweest en hebben het feestje voorbereid.

Toen het in Nederland twaalf uur was hebben we aan jullie allemaal gedacht en kon ik naar huis bellen om een gelukkig nieuwjaar te wensen. Toch wel een beetje gek om het zo ver van huis te vieren.

Tegen twaalf uur hier was er al veel vuurwerk te zien. Omdat we in een baai bij Aruba lagen konden we al het vuurwerk van de stad heel goed zien. Om twaalf uur knuffelde iedereen elkaar gelukkig nieuwjaar en sprong daarna in het water voor een nieuwjaarsduik. Want ja, waar kan dat nou beter dan vanaf de Regina Maris op Aruba‚Ķ ……

Hannah