Bijna kerst…

24-12-2014 | 2014 - 2015

24 december vertrokken we net als de dag er voor om half tien richting Willemstad. Na het slavernijmuseum, wat heel indrukwekkend en erg leerzaam was, bezocht te hebben, vroegen we ons af waar we zouden gaan lunchen. Toen viel ons oog op een echte friettent. Meteen sprintten we erheen en kochten ontzettend lekkere friet. Daarna liepen we genietend Willemstad in. We kochten nog een stuk watermeloen en na een tweede watermeloenpittengevecht gevoerd te hebben ploften we neer op de trappen voor het postkantoor, dat helaas dicht was waardoor ik weer geen postzegels kon kopen. We bleven daar even zitten. Die avond was het kerstavond en zouden we cadeaus krijgen die onze ouders mee hebben gegeven. Ik heb geen idee wat ik zal krijgen, ik wist tot een paar weken terug niet eens dát we cadeaus krijgen. Op de trappen verzonnen we wat we zouden kunnen krijgen en praatten we over wat we graag zouden willen hebben. Met dat laatste waren we snel klaar: we zaten op Curaçao, in de zon watermeloen te eten en hadden nog 4 maanden vol avonturen voor de boeg. Wat konden we ons dan nog meer wensen?

Merle