Huttenwissel

19-11-2014 | 2014 - 2015

Vandaag hebben we huttenwissel gehad. Er kwam een huttenwissel omdat er nu in plaats van 4 wachten, 6 wachten zijn zodat 3 wachten op een dag school hebben en de andere 3 wacht lopen die dag. Dat doen we dan om de dag. Ik ben zelf naar de kamer tegenover verhuisd, dat was best wel makkelijk. De huttenwissel was best wel een georganiseerde chaos. Er was geen geschreeuw, stress of chaos. Iedereen hielp elkaar en hebben goed overlegd met hoe we de huttenwissel zouden doen. We hebben de hele wissel binnen 2 ½ uur gedaan. Alleen het enige probleem is nu dat iedereen zoveel spullen heeft en die hebben we gewoon op het bed gelegd dus voordat dat helemaal weer schoon en opgeruimd is duurt het best wel lang. Deze hut-indeling is voor deze ‘leg’, dus tot na de oversteek.

Groetjes
Julia