Happy New Year!

01-01-2014 | 2013 - 2014

Happy New Year!

Wij wensen iedereen een heel erg gelukkig en gezond 2014 toe! Voor ons was Oud en Nieuw dit jaar een beetje anders dan normaal. Normaal gesproken vier ik het met mijn gezin en dan gaan we meestal naar vrienden van mijn ouders toe. Dit jaar vierde ik oud en nieuw met 33 vrienden aan de kust van Aruba! Aruba is niet het leukste eiland waar we naar toe gaan, het viel een beetje tegen moet ik eerlijk zeggen. Als we Dominica en Curaçao eerst hebben gezien en daarna dit, dan is Aruba veel te veel gericht op het toerisme. Het was wel heel erg leuk om door de stad te lopen en overal om je heen vuurwerk af te zien gaan.

We hadden voor ons Oud en Nieuw feest vier mensen die dit gingen regelen: Simon, Brechje, Sjors en Julia. Ze hadden alles tot in de puntjes goed geregeld. Er was punch, barbecue, nootjes, drinken en ze hadden alles en iedereen leuk versierd. Echt vlak voordat het feest begon, 19.00 uur, mochten we even naar huis bellen. Het tijdsverschil is 5 uur dus ik belde precies om 12 uur naar huis. Het is toch wel heel erg fijn om je ouders dan even te spreken. Met dit soort dingen zoals kerst en Oud en Nieuw en zo dan mis ik thuis toch ook wel weer.

We begonnen met een heerlijke BBQ en hebben vervolgens “De Jongens tegen de Meisjes” gespeeld (bekend van TV). Het is natuurlijk al duidelijk dat de jongens hebben gewonnen. De volgende barbecue moeten de meiden ons gaan bedienen en al het eten maken! Toen het 00.00 uur was hebben we met zijn allen geproost op een mooi nieuwjaar. Dat was echt heel fijn! Het was, kortom, een supergave Oud en Nieuw. Het vuurwerk in Aruba was echt heel erg mooi en het was gewoon supergezellig met zijn allen. We zijn nu onderweg naar de San Blas-eilanden en over een paar dagen komen we daar aan.

Hasta la pasta,
Benno