Oud en Nieuw

31-12-2013 | 2013 - 2014

Toen was het Oudejaarsdag!

’s Ochtends moesten we aan school werken, ’s middags mochten we Oranjestad in. Ik heb veel knalvuurwerk gezien (en gehoord!!) en we hebben een rondje door het centrum gelopen. Om zes uur waren we weer terug op de Regina en gingen we ons allemaal omkleden. We zitten natuurlijk in een andere tijdzone, dus om zeven uur stonden we erbij stil dat het in Nederland al 2014 was. Daarna gingen we kletsen, eten en speelden we het spel ‘Jongens tegen de Meisjes’. Dat was echt grappig; sommigen waren heel fanatiek!

Tegen middernacht was er veel vuurwerk, wat je heel mooi kon zien vanaf het schip. Het aftellen was onduidelijker dan thuis, omdat we geen tv hadden met een grote klok. Toch zijn we op een goede manier het nieuwe jaar in gegaan en we hebben zelfs nog een oliebol gegeten! Kortom: het was een bijzonder Oud & Nieuw. Graag wil ik jullie allemaal nog een heel gelukkig Nieuwjaar wensen!

Liefs
Niki