Busje komt zooo!

29-12-2013 | 2013 - 2014

Op Aruba hadden we een hele leuke verassing: we gingen mee met de discobus! Nou klinkt discobus echt afgezaagd en als een tripje voor een bejaardentehuis, maar het was echt heel gaaf. Een soort oude Amerikaanse schoolbus, helemaal gepimpt van binnen en buiten! De bus had geen ramen, een deur die niet dicht ging, overal lampjes en boxen die ontzettend hard konden en waar we onze eigen muziek op konden aansluiten.

We gingen eerst naar Baby Beach, een strand aan de andere kant van Aruba. Het was een soort ondiepe baai waar we konden zwemmen en op het strand konden liggen. Ook waren er een paar strandtentjes waar je iets kon eten en drinken. Aan het eind van de middag vertrokken we weer met de Coco Loco-bus, met de muziek vol aan, richting de Regina!

Los ballos,
Christel