Verjaardagsvoorbereidingen

08-04-2024 | 2023 - 2024

Wij werden wakker in Nederland en dat geeft toch wel weer een raar gevoel. Vandaag is de eerste volledige dag in Nederland. Dit wordt de een na laatste schooldag dus moeten we de laatste dingen afronden. Na deze schooldag zijn sommigen een rondje gaan lopen voor een frisse neus. We waren deze reis al eens in Den Helder, dus we kenden de buurt al wel een beetje.

Het werd als snel avond. In de avond wilden we wat leuks organiseren en we zijn een spel gaan spelen. We hebben met een groot deel van de groep weerwolven gespeeld. Wij hadden er ook lekker wat te drinken bij. Terwijl we weerwolven speelden werd er ook al iets voorbereid voor een verjaardag. Morgen is namelijk de laatste verjaardag aan boord. Twee andere SaS‘ers en ik hadden een rap geschreven voor de jarige. Naast de rap hebben we ook tekeningen gemaakt. Om 00:00 uur kwamen wij drie naar boven met petten en zonnebrillen op en een box en we hebben onze rap opgevoerd. Er zaten nog veel mensen in de salon die hebben geluisterd. Daarna hebben wij de tekeningen gegeven. De jarige vond het volgens mij heel leuk. Ook zijn er nog veel normale verjaardagsliedjes gezongen. En morgen worden er nog veel meer gezongen…

Groetjes,
Thijn