De scheepsovername begint weer!

19-03-2024 | 2023 - 2024

Vandaag is een spannende dag want de scheepsovername begint morgen. Ik heb gesolliciteerd als bootsman en ik heb de ook functie gekregen, dus daar ben ik heel blij mee. Maar ik vind het stiekem ook een beetje spannend. Dat ik bootsman ben betekent namelijk dat ik een soort wachtleider ben en daarnaast ook bezig ben met onderhoud aan het schip. De kapitein van deze scheepsovername heeft tijdens het avondeten de wachten bekend gemaakt. Iedereen was er blij mee want het zijn gezellige wachten.

Ik vind het dus best een beetje spannend maar weet ook wel dat het allemaal goed gaat komen, en ik heb een hele gezellige en actieve wacht met een fijne stuurman dus ik heb er heel veel zin in. Helaas moet ik tijdens de scheepsovername ook wel aan school want ik loop best een beetje achter, vooral met wiskunde en de andere vakken die ik moeilijk vind. We zijn alweer bijna thuis dus ik heb nog genoeg te doen, maar hier aan boord word ik goed geholpen om een mooi instroomplan te maken voor wanneer ik weer op school ben zodat ik gewoon over kan naar 5 vwo. Nouja, laat die scheepsovername dus maar komen!

Lieve groetjes,
Josephine