Wakker worden!

15-03-2024 | 2023 - 2024

Hoi, hoi! Vandaag had ik een wachtdag. Dat zijn altijd leuke dagen, vooral als je net als ik de 8 tot 12 wacht hebt. Je hebt dan namelijk in de ochtend wacht van 8-12 en de rest van de dag ben je helemaal vrij! Tot je om 8 uur ’s avonds weer naar je wacht moet natuurlijk…

Maar goed, voor mij betekent vrij alleen net wat anders dan niks doen en heel de dag in mijn bed liggen, ik heb namelijk toetsweek en dat betekent dat ik elk uurtje dat ik vrij ben ga besteden aan school. Uiteindelijk zat ik dus heel de dag in mijn boeken… Aan het eind van de middag was het toch echt tijd om een powernapje te doen en ik had iemand gevraagd of ze me over een uurtje wakker wilde maken. Ik ging even heerlijk in mijn bedje liggen. ๐Ÿ™‚

Mijn lekkere slaap werd ruw verstoord toen er opeens twee mensen helemaal in de stress mijn hut binnen kwamen stormen: โ€žIndy, Indy, ik ben je vergeten wakker te maken, sorry, sorry, sorry!!!โ€œ Het avondeten (om zeven uur) was al achter de rug en ik had nog maar 20 minuutjes voordat mijn wacht begon… Ik schoof dus nog snel drie broodjes naar binnen en trok meteen mijn zeiljas aan om naar de wacht te gaan.

Ondanks dat ik nu niet meer aan school heb gezeten, waren die twee extra uurtjes slaap uiteindelijk best fijn!

Indy