Verstopt in de grot

25-02-2024 | 2023 - 2024

Vandaag was de vierde en daarmee de laatste dag van de scheepsovername Cuba. Tijdens deze scheepsovername zet ik samen met een mede-SaS’er een mini-documentaire in elkaar. De bedoeling is dat we buiten de scheepsovername om deze nog compleet maken, zodat we in stukjes een documentaire over onze hele reis verzamelen!

Vanochtend begon de dag voor mij met een ontbijt van zelfgemaakte yoghurt en cruesli! Toch wel echt mijn favoriete ontbijt aan boord 🙂 Daarna bestond de hele dag voor mij uit het werken aan de documentaire. Vandaag heb ik het stuk eigen reis Cuba en deze scheepsovername gedaan. Na hard werken was het tijd voor de lunch. Direct nadat we klaar waren, trokken mijn mede-SaS’er en ik ons weer terug in de eetzaal om weer verder te werken. “Gaan jullie je weer verstoppen in jullie grot?” maakte Sam als grapje. Vanaf dat moment stond onze werkplek bekend als “de grot”.

In de middag eindigde de scheepovername en droeg onze leerling-kapitein het schip weer over aan Sam. Daarmee eindigden voor iedereen deze bijzondere dagen. Nou ja, voor bijna iedereen. Ik heb nog verder gewerkt aan de documentaire. Na een dag lang editen klom ik in de avond weer lekker mijn bedje in. Morgen vroeg op, want ik heb school!

Groetjes,
Noortje 🙂