Vertrek Sander

30-01-2024 | 2023 - 2024

Dit is de eerste volledige dag na de terugkomst van de eigen reis. Het voelde niet heel goed deze eerste dag, en dat is omdat ik al wist dat Sander vandaag weg zou gaan. Sander heeft samen met Sam de leiding bij School at Sea. Toch startten we vandaag weer gewoon met school, omdat we nog veel in te halen hadden na de eigen reis. Iedereen moet er nu voor gaan want zoveel schooldagen hebben we niet meer.

Bij de lunch hebben we helaas na drie mooie maanden afscheid genomen van Sander. We hebben hem met een groepsknuffel weggestuurd. We hebben hem met zijn allen uitgezwaaid terwijl hij met de bijboot wegging. Onze ouders zien hem alweer op de halverwege dag in het koude Nederland. Hopelijk zien we hem nog ergens op de Azoren, wie weet.

De rest van de dag hebben we ons best gedaan aan school en is de eerste toets gemaakt na Sanders vertrek. Dit was alweer het einde van de dag, vanaf nu gaat School at Sea verder zonder Sander. 🙁

Thijn