Hutwissel

26-12-2023 | 2023 - 2024

Vandaag was het 26 december, de dag van de hutwissel!

We hebben vandaag onze nieuwe wachtschema’s en hutindeling te horen gekregen.
Bijna iedereen was hier heel enthousiast en blij over. Je hut en wacht delen met andere leerlingen is een nieuwe kans om veel nieuwe mensen te leren kennen.

Het was een moeizaam proces om alle spullen te verplaatsen. We moesten als eerste alle spullen verzamelen en uit de hutten halen om te zorgen dat er plek is voor de persoon die na jou in de hut komt. Ook moesten we de hele hut schoonmaken zodat ze een schoon welkom kregen. Toen was het tijd om de hutten in te ruimen: je spulletjes op de juiste plek leggen en dan je intrek nemen in je nieuwe hut.

We kijken ook uit naar de nieuwe wachten maar daar komen we pas later achter als we weer wacht gaan lopen, dus pas weer na vertrek. Nu iedereen in zijn nieuwe hut zit, is het tijd om te genieten van het mooie uitzicht op Dominica vanuit de baai waar we voor anker liggen. Jammer genoeg waren we te laat klaar met inruimen om vandaag nog te kunnen zwemmen, dat is dan voor een andere keer.

Doei tot het volgende blogje.

Groetjes,
Thijn