Manifesteren

19-12-2023 | 2023 - 2024

De dag begon als een normale dag met heel veel gezang. Dat was omdat er een SaS`er jarig was die dag. Het is best wel grappig want als er iemand jarig is, feliciteren we hem of haar natuurlijk, maar we zingen ook zo vaak mogelijk/ Tijdens het eten of als we in een groep zijn, begint er vaak weer iemand en dan zingt de hele groep weer mee. Bij de lunch zingen we soms wel drie tot vier keer. Dat vinden we heel grappig, de jarige soms wat minder 🙂

Als je jarig bent, krijg je tijdens het vieruurtje je verjaardagsdoos die je van thuis hebt meegekregen. We zijn altijd allemaal heel nieuwsgierig wat erin zit, iedereen kijkt toe als de doos wordt uitgepakt. Deze SaS’er had veel mooie cadeaus in zijn doos zitten!
De keukendienst had ook een hele lekkere pruimentaart gemaakt voor zijn verjaardag en daar was hij (en wij allemaal) ook heel blij mee.

Tegenwoordig is de groep ook heel veel bezig met manifesteren. Dat is het uitspreken en geloven en hopen dat iets gaat gebeuren. We zijn ermee begonnen omdat we sinds kort mee mogen vissen omdat we altijd zo enthousiast reageren als er een vis aan de haak hangt. Daarom manifesteren we nu elke pauze. Heel vaak doen we het voor vissen, zodat een vis in de vishaak bijt zodat we de vis binnen kunnen halen. Vandaag hebben we heel veel gemanifesteerd en ook om de 30 minuten ingeschat wanneer de vis aan de haak zou hangen. Helaas heeft het vandaag niet gewerkt. Maar als we wel beet hebben, zeggen we: zie je wel, we hadden het gemanifesteerd! Jullie thuis kunnen meehelpen met manifesteren! Misschien brengt het het gelukspercentage hier aan boord omhoog. Jullie kunnen voor vissen manifesteren en ook voor wind.

Manifesteer ze allemaal,
Groetjes matroos Pieter