Wie is er toch langs geweest?

03-12-2023 | 2023 - 2024

Vroeg in de ochtend toen iedereen nog lag te slapen zijn er door de 4-8 wacht dingen gevonden op het schip. Gedichten en snoepgoed lagen verspreid over het schip.
Toen we gingen ontbijten en iedereen wakker werd, viel het op dat er overal snoepgoed was gestrooid. Tijdens het ontbijten las de keukendienst vier gedichtjes voor van de Sint. Ze waren wel leuk, er zat wel zo hier en daar een kleine roast in over de groep.

Na het ontbijt was het tijd voor school, althans voor mij. Tijdens mijn schooldag heb ik ook maar eens een planning gemaakt voor de toetsweek die er aan gaat komen. Wij mogen onze eigen toetsen inplannen! Als het maar wel op tijd gebeurt en zeker geen uitstelgedrag 🙂 Maar ja, het lijkt wel of een schooldag op de Thalassa nooit normaal kan zijn, want we hadden weer eens iets aan de haak! Het was een mahi mahi van 92 cm en 5 kg. Nadat iedereen had staan kijken hoe Sander deze vis ontleedde, gingen we weer door met wat we aan het doen waren, dus school voor mij.

Na mijn schooldag nog een les Spaans. We leren hier de basis, zodat we ons tijdens onze eigen reizen in het Spaans verstaanbaar kunnen maken in de Spaanstalige landen.
Erna nog lekker relaxen in het kluivernet en genieten van de zonsondergang.
En dat was weer een dagje op de Thalassa.

JoeJoe,
Jing