Beetje school, beetje Spaans en sailmail

30-11-2023 | 2023 - 2024

De oversteek is begonnen en we komen in ons nieuwe ritme hier aan boord. Schooldagen, wachtdagen. Vandaag had ik een schooldagje dus na het ontbijt nam ik plaats in de salon en opende ik mijn wiskundeboeken. Om vier uur hadden we pauze en genoten we op het middendek van een stukje bananenbrood. Toen gelijk weer verder met school en om 17.00 uur een lesje Spaans, we krijgen Spaanse les van Alexandra (onze talendocent) en leren alle basis zodat we ons dadelijk op onze eigen reis in Cuba kunnen redden. Na het eten was het Sailmail-tijd en omdat het bijna Sinterklaas is, ontving iedereen leuke gedichtjes en berichtjes van familie. Sommigen werden emotioneel en andere kregen een lach op hun gezicht. Sailmail doet altijd veel met ons en elke week is het weer een feestje als we berichtjes ontvangen van het thuisfront. Een prima dagje dus.

Indy