De laatste boodschappen

13-04-2023 | 2022 - 2023

Vandaag loop ik met vier SaS’ers naar de Albert Heijn voor de laatste boodschappen aan boord. Morgen zal namelijk onze laatste avond samen zijn, en daarvoor gingen we nog wat hapjes en drinken kopen. Op de heenweg komen we een paar SaS’ers van vorig jaar tegen. Zij zijn toevallig net op weg naar de Thalasssa om ons te komen vertellen hoe zij het ervaren hebben om terug naar huis te gaan.

Eenmaal in de winkel vullen we een winkelwagen vol met chips, frisdrank, patat, nootjes, snoepjes en andere dingetjes. We lopen terug met flink gevulde tassen. Ze zijn zo vol en zwaar dat van één tas de hengsels knappen. Alle frisdrank rolt over straat. 🙁 Snel rapen we ze op en lopen we door. Gelukkig is het niet heel ver lopen naar het schip.

Met rode hoofden komen we aan, want we moesten ons toch nog best haasten om op tijd terug aan boord te zijn. Snel sluiten we aan bij de groepjes met de oud-SaS’ers om te horen hoe het zaterdag gaat zijn en hoe het is om thuis te komen…

Sofie