De laatste keer op de foto

14-04-2023 | 2022 - 2023

Vandaag 14 april was de laatste lunch, de laatste avond met z’n allen, de laatste keer losgooien van de kade. Eigenlijk de laatste alles. Het was een soort mengelmoes van emoties vandaag. De een was heel enthousiast en de andere lag de hele dag in zijn bed. Verder hebben we de “Sam en Sander en SaS’er”-foto’s gemaakt. Zo hebben we een foto van ons met onze familie op de eerste dag van SaS en een foto met Sam en Sander op de laatste dag van SaS. Ook maakten we een groepsfoto met onze SaS-truien.

Toen de foto’s werden gemaakt werd er opeens bedacht dat het slim was om de mensen die lagen te slapen ook wakker te maken voor de foto’s. We waren in ons enthousiasme helemaal vergeten te tellen. Maar ja, wie gaat er dan ook slapen op de laatste dag?

En dan had je nog de echte top-SaS’er die besloot die ochtend de laatste toets te maken. Niet zomaar een, maar een 4-uur durend examen wiskunde. Die moest dus ook nog even gehaald worden. Zo bleven we bezig met de foto’s.  Uiteindelijk waren de foto’s weer klaar en gingen de slaapkoppen weer naar bed en ging onze topstudent weer verder met zijn examen.

Niet veel later gingen de trossen los en voeren we de naar de Waddenzee om daar de laatste nacht voor anker te gaan. Morgen naar huis!

Steyn