Kerst in april

03-04-2023 | 2022 - 2023

Het is natuurlijk nooit te laat voor kerst. Omdat wij natuurlijk kerst hadden toen het warm was in de Cariben is het nu dus tijd voor kerst tijdens koud weer. Tijdens de acht tot twaalf wacht worden de kerstmutsen te voorschijn getoverd. Het zijn niet zomaar kerstmutsen maar kerstmutsen met lichtjes er in. Eén SaS-er heeft een kerstmuts met heel erg fel discolicht en een andere SaS-er één met rode lichtjes en hartjes. Lief! De SaS-er met de rode lichtjes is daarmee ook meteen een mooi bakboordlicht.

Tijdens de wachtoverdracht komen ze ook mooi van pas want het is twaalf uur en dat is het moment dat Maartje jarig is. We hebben dat dus mooi gevierd met de kerstmutsen en we hebben voor haar gezongen.

De kerstmutsen zijn nog niet weg. Nu is de disco kerstmuts namelijk een muts die we elke wacht doorgeven aan de wachtleider. Dus als je iemand in een zeilpak en met een kerstmuts ziet dan weet je dat diegene wachtleider is. Overzichtelijk!

Lotte