Zeeleven voor zeebonken

02-04-2023 | 2022 - 2023

Vandaag is weer zo’n dag dat wij bij de lunch iets te eten krijgen wat wij deze reis nog niet eerder hebben zien langs komen…

Nadat wij al bijna 170 dagen samenleven weet elke keukendienst wel wat er in de smaak valt, het begint met een simpele basic “pasta”. Deze reis is die basis al heel vaak voorbij gekomen, zoals met pasta bolognese, carbonara, pesto, tonijn, pasta salades of pasta met blauwe kaas. Vooral pasta “bolo” eten we vaak.

De keukendienst, ondersteund door Alba (één van de docenten), verraste ons vandaag met een volledig nieuwe variant. Vandaag hebben wij bij de felbegeerde Italiaanse koolhydratenbom namelijk iets nieuws, een gerecht dat je goed ligt of helemaal niet: pasta frutti di mare. Verschillende soorten zeeleven op je bord geserveerd. Met heerlijke mosselen, garnalen en dergelijke en ook een beetje frisse groenten (om de volwassenen tevreden te houden).

Dit zijn de laatste keukendiensten van de reis en het lijkt wel alsof iedereen zijn best doet om nog één keer te knallen. Lekker hoor.

Lieve K