Vrije tijd in Horta

27-03-2023 | 2022 - 2023

Na aankomst op Faial is vandaag dan de dag waar iedereen op gewacht heeft, vrije tijd! We zijn weer in Europa en hoeven gelukkig dus niet meer overal te bedelen om WiFi aangezien onze data het hier gewoon doet tegen de tarieven die we in Nederland gewend zijn. Ook kunnen we weer betalen met de euro, hoeven we minder bang te zijn dat de wisselkoers in ons nadeel uitpakt (Dominica, Panama, Cuba) en kost een zak chips geen $8 (Bermuda). Alles is dus een stuk simpeler.

Tijdens de vrije tijd is iedereen naar Peters Sport Café gegaan. Dit is een café waar veel zeilers komen nadat ze de oversteek hebben gemaakt over de Atlantische Oceaan, vanaf of naar Europa. Er zit ook een winkel bij met allerlei merchandise en aan het eind van de dag lopen alle SaS’ers ermee rond. Voor iedereen was het dus een geslaagde dag. Ondertussen is er ook al een beginnetje aan onze kadeschildering gemaakt.

Over twee dagen vertrekken we alweer. Op naar onze allerlaatste bestemming, Den Helder!

Keete