Aangekomen op de Azoren!

25-03-2023 | 2022 - 2023

Vandaag zijn we aangekomen op de Azoren! Na een oversteek van iets minder dan twee weken is er eindelijk land in zicht!

Onze kapitein van de scheepsovername laat de boot al helemaal klaarmaken, zodat we veilig kunnen aanleggen. Het laatste stukje merken we dat de wind aantrekt. We zijn op tijd voor de storm aangekomen. Het is wel een beetje gek om op de Azoren aan te komen aangezien we nu weer in Europa zijn. Als we de haven binnenvaren zien we allemaal mooie kadeschilderingen, stuk voor stuk allemaal mooi!

Als we eenmaal zijn aangemeerd, moeten we allemaal naar de salon waar Sam ons vertelt dat de scheepsovername nu over is en dat hij nu weer kapitein is. Daarna mogen we eventjes de kant op, daar zijn we gaan wandelen langs alle mooi kadeschilderingen. We komen er ook een paar tegen van voorgaande jaren.

Vandaag hebben we ook onze eigen kadeschildering uitgekozen, de winnaar gaat morgen beginnen met het schilderen. Binnenkort staat onze kadeschildering er  dus ook tussen!

Josien