A cup of tea, dear?

20-03-2023 | 2022 - 2023

We zijn inmiddels al weer op de helft van de oversteek terug en dat is een goede reden voor een bijzondere gelegenheid. Om 12:30 worden we door de keukendienst *in het Engels en met een (slecht) Brits accent* geroepen voor de Mid-Atlantic high tea. In de eetzaal zijn de tafels gedekt met heel veel hapjes, broodjes en verschillende soorten thee. We tellen met wisselend succes in een Brits accent om te kijken of iedereen en is en de aankondiging van het eten wordt ook met een Brits accent gedaan.

De keukendienst heeft scones met jam en slagroom, drie verschillende sandwiches, zoete en hartige wraps, twee soorten cakejes, Fries suikerbrood met en zonder rozijnen en verschillende soorten thee voor ons neergezet. Met Bach op de achtergrond en iedereen in de dresscode blauw beginnen we aan de lunch. De sfeer zit er goed in en iedereen stopt zich volledig vol met deze lekkernijen, maar toch is het misschien wel de rustigste lunch van heel School at Sea 2022-2023 tot nu toe. En het beste van dit alles is dat er veel overblijft. Dus bij het avondeten en voor de wachtsnack is er gewoon nog een keer een high tea.

Het is nu nog ongeveer een week varen tot de Azoren met een scheepsovername tussendoor. Daarna is het misschien wel WEER tijd voor een leuk initiatief!

Janske