Seas Your Future

08-03-2023 | 2022 - 2023

Het is de tweede avond op Bermuda en we zitten met zijn alle aan het avondeten. Na het eten wordt verteld dat we uitgenodigd zijn om op het tall ship naast ons te gaan kijken. Het schip heet Pelican of London en daar is het project Seas Your Future bezig. Het is een beetje te vergelijken met ons project.

Duitse leeftijdsgenoten lopen met ons door het schip en geven een tour en beantwoorden onze vragen. Zij liggen nu al zestien dagen in Bermuda, omdat ze problemen gehad hebben met hun generator. Na hun mooie schip gezien te hebben en even met hen gepraat te hebben, mogen wij hen in kleine groepjes mee aan boord van de Thalassa nemen. We laten alle ruimtes van het schip zien en ze zijn erg onder de indruk.

Daarna vertellen wij wat over onze reis en zij over die van hun. We laten ook foto’s zien en het is heel erg gezellig. We nemen afscheid van ze, omdat zij morgen weer gaan vertrekken. Wie weet zien we ze nog terug op de Azoren!

Sofie