De te rustige Bermudadriehoek

02-03-2023 | 2022 - 2023

Vandaag zijn we de Bermudadriehoek ingevaren. Het voelt alleen totaal niet zo. We hadden de Bermudadriehoek namelijk heel anders verwacht: hoge golven, stormen en veel mysterieuze dingen. Wij ervaren nu het tegendeel, namelijk heel rustig weer met geen enkel wolkje aan de lucht. Dit kan natuurlijk nog veranderen…

Tijdens mijn nachtwacht gebeurde er al iets heel mysterieus. Toen we op de uitkijk zaten, zagen we opeens heel ver weg een knipperend lichtje. We dachten eerst dat het een boei was, want boeien hebben knipperende lichtjes, maar het kwam steeds dichterbij. Vol spanning zaten we op de uitkijk. Op een gegeven moment zagen we op de radar dat het een aantal schepen waren. We konden ze alleen nog niet op de AIS vinden, daarvoor waren ze te ver weg. Na een tijdje kwamen we erachter dat het allemaal vissersboten waren. Zo hebben we toch nog het mysterieuze gedeelte van de Bermudadriehoek meegemaakt. Wat een spanning.

Merle