Een dag met nieuwe recepten

03-03-2023 | 2022 - 2023

We leven nu al meer dan 4 maanden aan boord van de Thalassa. Dus we hebben elk gerecht nu ook al meerdere keren geproefd. Tot vandaag. De keukendienst had besloten dingen voor ons te koken, die we nog niet gehad hadden.

We begonnen de dag met chocolade havermout, met als topping bananenplakjes en koekkruimels. Om elf uur kreeg iedereen een lekker stuk fruit en er was ook een havermoutcake, gemaakt van de havermout. We hadden allemaal veel vertrouwen in de lunch die de keukendienst aan het bereiden was. Als je langs de keuken liep, rook het overheerlijk.

Het was eindelijk half 1 en iedereen was klaar om verrast te worden. We aten hele lekkere kokosrijst en daarnaast hadden we groentes en varkensvlees in zoetzure saus. Het was heel lekker. Na de lunch ging iedereen weer aan school of ze deden iets anders. De keukendienst had ons verteld dat we iets gingen eten voor het vieruurtje wat we nog nooit eerder aan boord hadden gegeten. We waren allemaal natuurlijk weer heel benieuwd. En weet je wat ze hadden gemaakt? PIZZA!!!

Kortom het was een geslaagde dag en we werden keer op keer verrast.

Mila