Tweede dag van de scheepsovername

25-02-2023 | 2022 - 2023

Het is weer een dolle boel aan boord van de Thalassa, we zitten inmiddels in dag 2 van de scheepsovername en iedereen heeft wel wat te doen.

Rond het ontbijt zit iedereen in spanning te wachten wat de chef-kok en het keukenteam hebben voorbereid want zij houden graag geheim wat de pot schaft. Dit keer was het een hele lekkere fried rice. Na het ontbijt verspreidt iedereen zich weer over het schip voor zijn of haar klusjes: De scholieren gingen aan school, de nieuwe wacht ging naar boven, de machinisten gingen naar de machinekamer en in de keuken werd er weer druk verder gekookt.

Deze scheepsovername is er iets `nieuws‘. Er zijn twee leerlingen die samen een dagelijks nieuwsjournaal hebben en als kers op de taart heeft een daarvan een dagelijks roddelblad met de nieuwste nieuwtjes en roddels aan boord, dit dagblad bevat ook nog een horoscoop en een interview.

Elke dag zit iedereen te popelen om hem als eerst te mogen lezen en wordt er de hele dag door gepraat over de interessante onderwerpen en grappige interviews.

Lieve K