Alles wat je wil in Trinidad

20-02-2023 | 2022 - 2023

We hebben voor de eigen reis een aantal doelen gesteld van dingen die we zeker willen doen. De ene wil paardrijden en een grot bezoeken, de ander een piano vinden en naar het strand en nog een ander een tabaksplantage bezoeken en ’s avonds uitgaan. Gelukkig is meer dan de helft van deze doelen vervuld in Trinidad, een van de bestemming van onze trip.

Als we de eerste ’casa particular’ (een soort b&b maar dan gecontroleerd door de overheid) in Trinidad binnen lopen is het eerste dat we zien namelijk een piano (doel 1, check). Overdag zijn we gaan paardrijden (doel 2, check) langs suikerrietplantages tot we af moeten stappen voor een korte wandeling. Na tien minuten komen we uit bij iets wat een waterval hoort te zijn, maar omdat het al 3 maanden niet heeft geregend stroomt er geen water. Desondanks hebben we toch leuk kunnen zwemmen in de grot die daar ook is (doel 3, check).

Diezelfde avond zijn we ook op zoek gegaan naar een plek om uit te gaan. We komen uit bij een rooftopbar met een live band waar we mocktails drinken en dansen. Als bonus blijkt de band gefigureerd te hebben bij het programma “Wie is de Mol”. Als ze het nummer “Leef” van André Hazes Jr. inzetten, zingen we dit volle borst mee.

Kortom: een geslaagde dag in een unieke eigen reis!

Kian