The hunt

21-02-2023 | 2022 - 2023

Op de laatste dag van de eigen reis Cuba hebben we bijna geen geld meer. Begroten is toch wat lastiger. We hebben zelfs te weinig geld om het avondeten van te kunnen betalen. We kunnen dus geen activiteiten doen die geld kosten, dus moeten we iets anders verzinnen. We hebben van onze begeleider gehoord dat een ander groepje ook in Cienfuegos is. Ons doel wordt hen vinden. Daar hebben we vier uur voor, dus dat moet wel lukken.

Het is een warme dag, en we hebben beredeneerd dat als wij nog wel geld zouden hebben, we een ijsje zouden kopen, dus dat zij dat ook zouden doen. Daar kunnen we ze echter niet vinden. Ook moet er worden gewassen, dus hopen we dat zij dat nog niet gedaan hebben, zodat we ze kunnen vinden in de wasserette.

Nogmaals geen geluk. We zijn nu wel klaar met ze zoeken, dus gaan we thirty seconds spelen. We zijn nog maar net begonnen als we DRIE andere groepjes tegenkomen! Het groepje, wat we zoeken, hebben we niet meer gespot tot we op de steiger staan in afwachting van de bijboot. Ze zeggen “zoek en gij zult vinden”, maar dat geldt voor ons dus duidelijk niet.

Jonas P