Een dag vol nieuwe dingen

18-02-2023 | 2022 - 2023

Wakker worden in Viñales, ontbijten en snel klaarmaken want we gaan vandaag paardrijden! Om 08:00 worden opgehaald met paard en wagen en gaan we op weg naar de cowboys.

We rijden ongeveer 4 uur paard met een paar tussenstops. We stoppen bij een grot en krijgen daar een rondleiding. Het was echt vet mooi in de grot en buiten waren allemaal bijennesten. Daarna stoppen bij een plas om te zwemmen. Als we klaar zijn met zwemmen, galopperen we door naar ons eindpunt waar we een rondleiding krijgen over de tabaksplantage en waar ook sigaren gekocht worden.

Nadat we rum, sigaren, koffiebonen en honing hebben gekocht gaan we weer terug naar onze casa om te lunchen. Dat was ons plan. Alleen blijkt er wat fout te zijn gegaan in de communicatie dus zitten we zonder lunch. We zijn uiteindelijk gaan lunchen bij een restaurantje waar we spontaan besluiten om te gaan ziplinen, echt mega gaaf!

Eerst even vervoer regelen naar de plek van deze activiteiten. Met een gespannen Didi en een paar andere gespannen SaS’ers gaan we ziplinen. Uiteindelijk vindt iedereen het leuk en zijn we allemaal een beetje moe na al die activiteiten dus vroeg naar bed zodat we onze slaapcyclus weer kunnen volmaken!

Julia