Allemaal van links naar rechts, we gaan weer op en neer

04-02-2023 | 2022 - 2023

BOEM! Wat was dat? Was dat iets of iemand?

Doordat we nu behoorlijk hoog aan de wind varen, liggen we een stuk schuiner. Daar moet iedereen nog even aan wennen. Wat eerder zeevast was, is dat nu niet meer. Als je dacht dat je met twee handen iets vast kan pakken, knal je tegen een muur aan, omdat je geen handen meer over hebt om je vast te houden. Iedereen loopt een beetje waggelend over het dek. Doordat we zo lang aan land zijn geweest en we zo schuin liggen, moeten mensen even weer nieuwe zeebenen kweken. Maar ja dat duurt wel even. Regelmatig valt er iets of iemand op de grond. Dat verschil is moeilijk te onderscheiden, maar als je goed luistert kan je soms AUW! horen en dan weet je dat je misschien even moet gaan kijken wat er aan de hand is. De schade valt tot nu toe mee. Een blauwe plek meer of minder maakt ook niet uit…

Wieke