Fabian’s pre-party

31-01-2023 | 2022 - 2023

Tijdens mijn eigen reis hebben wij als begeleider onze nieuwe stuurman Fabian. Hij vertelt dat hij vorig jaar tijdens de eigen reis jarig was en dat hij dat toen heeft gevierd met zijn groepje. Tijdens onze reis kunnen we natuurlijk niet zijn echte verjaardag vieren, maar wel een vooraf feestje geven: Fabian’s pre-party. We hebben bij de supermarkt een taart gekocht en een ananas om op te eten de dag voor zijn verjaardag.

Helaas is de ananas in de bus blijven liggen en hebben we de taart al drie dagen voor zijn verjaardag samen met hem opgegeten. Zo hebben we in de eigen reis wel een leuke pre-party gehad, die drie dagen duurde. Ook hebben we voor zijn “alvast verjaardag“ gebowld in de Albrook mall in Panama op de laatste dag eigen reis. Vandaag is Fabian dan echt jarig en hebben we de ballonnen, die we nog gekocht hadden, in de stuurhut opgeblazen. Bij het ontbijt en het vieruurtje wordt nog voor hem gezongen. Morgen is het dan maar tijd voor de afterparty!

Sofie