Weer naar huis

30-01-2023 | 2022 - 2023

De laatste dag van de eigen reis is aangebroken. We gaan via Albrook Mall in Panama City met de bus naar Portobelo. Daar blijkt dat ook andere SaS’ers hetzelfde plan hebben.  We hebben nog best veel geld over dus we willen die avond graag lekker eten. We hebben alvast gereserveerd bij Francesco, onze gids van de kajakexcursie. Hij heeft namelijk ook een pizzarestaurantje. We zitten samen met een ander groepje in de bus, zij hebben daar ook gereserveerd. En wat blijkt, er zullen die avond in totaal 4 groepjes eten!

Normaal heeft Francesco maar plek voor 12 personen. Gelukkig heeft hij voor ons een extra tafel met stoelen geregeld. Hij heeft ook extra pizzadeeg gemaakt en is er helemaal klaar voor. Francesco is de hele avond heel erg druk bezig voor ons en het is echt super lekker. Ze hebben ook een mocktail-bar waar we heerlijke drankjes konden bestellen. Het is echt een supergezellige avond met z’n allen. Eenmaal terug op de boot is het weer telefoons inleveren, spullen uitschudden en paspoort veilig terug stoppen.

De vakantie is voorbij. We zijn weer thuis.

Pieter