Het uitzicht

27-01-2023 | 2022 - 2023

Na een niet al te soepele ervaring met het openbaar vervoer in Panama City komen we dan eindelijk aan in ons geboekte appartement. We krijgen de sleutel en moeten naar de 24verdieping, de hoogste verdieping van het appartementencomplex. We openen de deur en wat een ruimte krijgen we voorgeschoteld. We hebben drie slaapkamers en ook nog eens drie badkamers. Elke kamer heeft zijn eigen airco en ook in de woonkamer staat er een te loeien. Een ruime keuken met een keukeneiland. In de woonkamer staat een groot flatscreen. Het mooiste zijn echter de twee muren die van boven tot onder uit ramen bestaan. We kijken uit over de skyline van de stad in de avondschemering. Een beetje in ongeloof dat we daar net beneden nog rondliepen.

Het is een uitzicht om nooit te vergeten, overal branden lampjes, auto’s rijden heen en weer en overal gebeurt wel wat. We kunnen het hele centrum van de stad bekijken. Om het dan nog beter te maken kunnen we ’s avonds nog een verdieping omhoog naar de infinity pool op het dak waar je vanuit het water heerlijk kan genieten van een haast net nog mooier uitzicht over de skyline van de stad. Een heel unieke ervaring die bij deze eigen reis zeker het puntje op de i zette.

Moen