De hikende hond

25-01-2023 | 2022 - 2023

Om half 5 gaat de wekker af, moe kijken we elkaar aan. Gaan we dit echt doen? Ja!

Snel gaan we onze heerlijke (budget) cornflakes eten als ontbijt. We lopen naar de weg, daar staan een aantal honden. Die zie je veel hier in El Valle. Eén hond loopt de hele tijd met ons mee. Hij loopt voor ons en gaat blaffen naar alle andere honden. De andere honden rennen dan bang weg.

Ww moeten een halfuurtje lopen tot het begin van de hike. Als we aankomen bij het startpunt is de hond er nog steeds. In het donker gaan we de hike doen, we willen namelijk de sunrise zien op de berg. We weten alleen de route niet zo goed, maar gelukkig staat de hond elke keer bij het goede pad. Eenmaal boven op de berg genieten we van het prachtige uitzicht over El Valle. De sunrise is boven verwachting mooi. Samen met de hond zijn we er stil van geworden. We hebben wel nog een beetje honger. Gelukkig we hebben chips meegenomen. Sociaal als we zijn proberen we de hond ook wat chips te voeren, maar hij tevergeefs.

Uiteindelijk is de hond ook weer helemaal met ons terug meegelopen en hebben we afscheid genomen.

Merle