Isla Taboga, het paradijseiland

24-01-2023 | 2022 - 2023

Paradijs? Wat zie je dan voor je? Wit strand, palmbomen, groen helder water of gewoon een lange reis? Nou ik ben er geweest en dat was een feest!

Met kleurrijke huizen en kleurrijke stranden vind ik Isla Taboga het mooist van alle eilanden tot nu toe. Het is een eilandje bij Panama City voor de kust in de Grote Oceaan. Als je toevallig in Panama bent, is het echt een must voor je vakantie. Van de sfeer op dit eiland word je helemaal vrolijk, dus was het weggaan met de ferry om 5 uur wel een beetje pijnlijk!

Als je tijdens je reis door Panama heimwee hebt, kun je ook langs een strandrestaurant, want daar hebben ze cocktails, drankjes en bitterballen(!) als enige op het hele eiland. Mocktail en sin alcohol is wat je op SaS veel zal horen, dus ga dat maar goed in je brein boren.

Ik hoop dat ik je een beetje jaloers heb gemaakt, want op Isla Taboga heb ik me zeer vermaakt!

Maxime