Wildlife in Panama

22-01-2023 | 2022 - 2023

Afgelopen dagen gingen we in kleine groepjes op excursie. Onze gids vertelde ons over de geschiedenis en biologie van Panama. Tijdens de excursie voeren we met kajaks naar een mangrovebos. Daar uit de kajak en het moeras in. Na een korte wandeling door een stukje moeras hoorden we brulapen terwijl we door de jungle wandelden naar een strand, waar de toeristen normaal gezien alleen met de boot kunnen komen..

Aangekomen bij het strand gingen we snorkelen in het ondiepe stuk zee en zagen we veel vissen en koraal. Na het snorkelen aten we boterhammen op het strand en dronken we het sap van de kokosnoten. Tijdens het eten zagen we ook enkele heremietkreeften lopen.

Het was een super leuke ervaring en op de terugweg hebben we ook nog verse sporen van bergvarkens gezien.

Matz