We konden met z’n allen op het middendek zitten tijdens de lunch!

20-01-2023 | 2022 - 2023

De twaalf tot vier wacht is op excursie. Een groot deel van de groep is dus weg en het is een stuk rustiger aan boord. Normaal is er niet genoeg plek op het middendek en kan niet iedereen zitten omdat er maar twee tafels zijn. In totaal kunnen er dan ongeveer 28 mensen zitten maar we zijn natuurlijk met 48 dus dat zijn niet genoeg plekken.

We horen het geluid van de bel en gaan naar het middendek waar we klaar gaan zitten voor de lunch. We zitten allemaal aan tafel, want dat kan nu, omdat er genoeg plek was. Er waren geen mensen die steeds rond lopen en kijken aan welke tafel ze nog een broodje kunnen bemachtigen. Iedereen zit en het was daardoor is het ook een stuk rustiger tijdens de lunch.

Iedereen geniet rustig van zijn broodje maar als we bijna klaar zijn met lunchen komt de bijboot alweer terug van de excursie en wordt er verteld wat ze allemaal hebben beleefd. Daar gaat onze rust.

Lotte