Koken zonder kok

08-01-2023 | 2022 - 2023

Gisteren hebben we afscheid genomen van onze geliefde kok en vandaag had ik keukendienst. Het begon al goed, want we waren helemaal vergeten om een keukenplan te maken en dat met Sam te bespreken. Gelukkig is het ons wel gelukt om iets lekkers te maken maar het voelde wel heel anders zonder GiuGiu. Je kan nu niet meer zomaar de hulp van een expert inroepen, maar gelukkig kan Sam ons nog wel helpen als het in de soep dreigt te lopen.

We hebben twee dagen geleden uitgebreid afscheid genomen en iedereen heeft  GiuGiu een dikke knuffel gegeven. Speciaal voor die gelegenheid had ze een speciaal kaneeldrankje gebrouwen. Ze stapt in Curaçao af en vliegt vervolgens naar Panama, zodat ze daar samen met Jules vakantie kan vieren, want die blijft nog even aan boord.

We gaan haar opgewektheid en gezelligheid heel erg missen en iedereen kijkt er naar uit om haar nog eens te kunnen zien.

Joep