De pontjesbrug, ijsjes en te dure souvenirs

07-01-2023 | 2022 - 2023

Vandaag ging het van afscheid naar ijsjes en naar huis bellen.

Vanochtend moesten we namelijk afscheid nemen van onze kok. Dit gebeurde niet volledig zonder tranen. Ze had ons namelijk zo veel geleerd en daarvoor zijn we haar heel dankbaar. Nu zullen we de keukendiensten helemaal zelfstandig moeten draaien.

Later die dag kregen we bijna de hele middag vrij om Curaçao op ons eigen houtje te ontdekken. Met verschillende groepjes gingen we lopen door de kleurrijke straten en bezochten we verschillende souvenirwinkels op zoek naar het goedkoopste en mooiste ‘I love Curaçao‘ T-shirt. We hebben veel op terrasjes gezeten, en aten ijsjes. We genoten van een klein deel Nederland. Sommige producten kwamen zelfs van de Albert Heijn of van de Jumbo, dus voor velen was het een echt thuisgevoel. Ook werd er veel naar het thuisfront gebeld en enthousiast verteld over alle leuke dingen die er gebeurd zijn.

Het was in het algemeen een erg leuke dag en iedereen heeft wel genoten van dit eiland. En dan wordt er ook nog gewoon Nederlands gesproken!

Jasmina