Een gelukkig nieuwjaar in tweevoud

31-12-2022 | 2022 - 2023

Bij ons begon het nieuwe jaar 5 uur later dan bij onze ouders. Dus om 19:00 uur zaten we allemaal in een plek met wifi om samen met onze ouders af te tellen. Ik zat met wat mede-SaS’ers in de Seabird. Om kwart voor zeven was het enige dat je in het restaurant hoorden „wat zeg je?“ „De wifi is niet zo goed.“ „Kan je mij horen?“ En toen was het ineens „10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 gelukkig nieuwjaar!“ . En vanaf dat moment leefden we voor 5 uur lang in een heel ander jaar dan onze ouders.

Om half acht werden we weer opgepikt om terug te gaan naar het schip en ons klaar te gaan maken voor ons nieuwjaarfeest. Iedereen trok zijn mooiste kleren uit de kast. Die avond hebben we heel veel gedanst en heerlijk gegeten. Rond twaalven was er weer stress want welk horloge vertrouwen we genoeg om daar mee af te tellen? Maar opeens begon iemand maar lekker hard te tellen en deed iedereen mee. En toen leefden we weer in hetzelfde jaar als onze ouders.

Een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen.

Daphne