Schooldag, leuk of niet?

29-12-2022 | 2022 - 2023

Na 3 dagen van excursie is het vandaag tijd om weer eens wat aan school te werken. Niemand heeft er echt zin in. Iedereen zit nog half met zijn gedachten bij de afgelopen expeditie. Maar het is wel nodig. Er zijn een aantal mensen die nog even hard aan school moeten werken om toetsen te makenen er zijn ook nog een heleboel SaS-PO’s en SaS-story’s die af moeten. Iedereen gaat dan toch maar aan het werk, want als we hard werken mogen we in de middag zwemmen.

Dat is wel iets waar je naar kan uitkijken en een moment waarop het weer erg leuk is om aan boord van de Thalassa te zitten. We zijn vaak in het water gesprongen op veel verschillende manieren en hebben met de bijboot nog allemaal mensen voortgetrokken.

Schooldag leuk? Vooral als ‘ie voorbij is, ja 😉

Wieke