The Rasta way of life

27-12-2022 | 2022 - 2023

Goedemorgen iedereen!

Half slapend kwamen de meesten uit hun hangmatten, klaar voor een echt Rastafari/Dominica ontbijt, gefrituurd deeg met jam en pindakaas, speciaal gemaakt door onze gastheren. We gaan vandaag opnieuw een hike maken, deze keer niet richting een warm/kokend meer maar richting de Victoria Falls. De waterval lag op zo’n half uur lopen (volgens de locals), dus wij deden er bijna een uur over. Er zijn onderweg slippers en voeten gesneuveld, maar dat was het waard. De metershoge waterval kwam met veel kracht naar beneden en het was omringd door een prachtig stukje natuur.

Na een tijdje te hebben geprobeerd tegen de stroom in te zwemmen, besloten de meesten het rustigere water op te zoeken iets verder naar beneden.  Voor de lunch zijn we teruggegaan om de rest van de middag te chillen. Na het avondeten was er een kampvuur gemaakt, waar we later muziek hebben gemaakt samen met Moses.

Zijn belangrijkste motto? Relax.

Suzanne