Snorkelen op Dominica

25-12-2022 | 2022 - 2023

Na de kerstavond van gisteren mochten we vandaag lang uitslapen, zwemmen, spelletjes spelen en doen waar je verder zelf zin in had. Iedereen sprong in het water, een paar zijn ook gaan vliegeren en mensen lieten aan elkaar zien wat ze in hun kerstdoos hadden gekregen.

Sam stelde later in de middag voor om te gaan snorkelen! Een stuk of 30 SaS’ers zaten enthousiast in de bijboot met hun snorkel en flippers. We voeren met de snorkelgroep een stuk richting het strand en het ons welbekende standtentje de Purple Turtle. We sprongen iets voor de kant in het helderblauwe water en zwommen/snorkelden met zijn allen terug naar de Thalassa . We zagen vissen, schelpen, planten en andere mooie dingen maar ook best wat plastic. We doken een emmer, blikjes, snoeppapiertjes en wat andere dingetjes op en legden dat bij Sam in de bijboot die steeds een stukje achter ons aan voer.

Na ongeveer een halfuur zwemmen waren we terug op het schip en was er brownie en ijs als 4 uurtje op het middendek. Wat hebben jullie gedaan op Eerste Kerstdag? 😉

Sofie