Kerstavond in de tropen

24-12-2022 | 2022 - 2023

Eindelijk was het zover! Kerstavond! Een kerst-keukenteam heeft de hele dag in de keuken gestaan om voor ons een heerlijk kerstmaal op tafel te zetten. Iedereen kreeg ook z’n telefoon, dus we mochten weer even de kant op om wifi te zoeken en te bellen met onze familie die in Nederland aan het kerstmaal zat. We vonden het allemaal heel fijn om even vrienden en familie een gelukkig kerstfeest te wensen.

Eenmaal terug op het schip kreeg iedereen even de tijd om te zwemmen en zich mooi op te maken voor het diner. Iedereen had z’n mooiste kleren uit de kast getrokken en zijn best gedaan om er mooi uit te zien. Er was kerstmuziek, mooie lampjes en zelfs een mistletoe. Er werd meegezongen met de muziek en er werd ook fanatiek gedanst. Het keukenteam had ook echt hun best gedaan voor ons, er waren meerdere gangen en alles was lekker! Kleine hapjes, gazpacho en stoofpot.

Aan het eind van de avond kreeg iedereen zijn of haar kerstdoos, de schoenendoos met cadeautjes van thuis die onze ouders bij het inschepen bij de crew hadden ingeleverd. We waren allemaal superblij met onze kerstdoos en de vele brieven van vrienden en familie en cadeautjes. Vooral de snacks en ander lekkers dat in verschillende kerstdozen zat, vielen volgens mij erg in de smaak.

Al met al was het een fantastische avond!

Pieter