Wakker worden met een uitzicht…

23-12-2022 | 2022 - 2023

…en misschien een beetje rugpijn.

Nu we geankerd zijn bij Portsmouth in een baai van Dominica en we dus stil liggen, is het tijd voor iets waar veel mensen tijdens het laatste stuk van de oversteek naar uit keken. Uit de warme kamers en gezellig buiten liggen in de hangmatten! Vooral het achterdek lag er gezellig bij met hangmatten die kriskras langs en door elkaar hingen. Iedereen lag nog net niet bij elkaar in de hangmat. Ook op het middendek en zelfs in het kluivernet lagen mensen te slapen. Terwijl sommigen heerlijk in een goede grote hangmat sliepen hadden anderen een wat minder lekker liggende hangmat waaruit je soms bijna in het water valt. Maar dat mag de pret niet drukken want wakker worden met een prachtige zonsopkomst achter het eiland en meteen een ochtendduik maken is echt genieten. Als je om zes uur ‘s ochtends op het achterdek vraagt of er iemand wakker is komen uit alle hangmatten de heerlijke ochtendkoppies.

Er kan weer een mooie nieuwe dag op Dominica beginnen

Nynke