De zoektocht naar wifi

21-12-2022 | 2022 - 2023

Vandaag hadden we voor het eerst in bijna een hele maand eindelijk weer contact met thuis. Dat ging allemaal alleen niet zo soepel. Dominica ligt namelijk niet meer in de EU, dus ook de telefoonkosten zijn niet bepaald goedkoop. Elke minuut dat je belt kost dat al twee euro en elke MB is vier euro. Er zijn een aantal cafeetjes waar je met internet kan verbinden, maar om daar met 37 SaS’ers alle WIFI te tappen gaat niet zo goed.

Voor velen duurde het dus een paar uur, voordat ze eindelijk konden bellen met familie en vrienden wat hier en daar wat stress veroorzaakte. Het is in Nederland namelijk ook nog eens vijf uur later dan hier, waardoor veel mensen thuis al gingen slapen. Uiteindelijk heeft iedereen toch nog hier en daar kunnen bellen en de belangrijkste dingen kunnen doen op de telefoons. Het was een zeer geslaagde eerste dag op Dominica.

Moen